RAD OD KUCE

Ako citate ovu pricu , verovatno vam je dosadio posao, a sef vam se redovno penje po zivcima. Da bi ste se zabavili od dosadne rutine, slobodno vreme trosite na igrice i bacanje para za krpice po internetu. Ovo iz licnog iskustva. Probajte nesto novo, drugacije, gde necete zaraditi samo pare, vec cete se zabaviti i druziti. Ima li bolje.... Ima.... B E S P L A T N O je . Pokusajte, dajte sebi sansu, zasluzujete je Svake minute sve više ljudi na svetu odluči ostaviti svoj klasični posao, otvoriti svoj vlastiti posao i počinje raditi od kuce. Imati svoj vlastiti posao i raditi od kuce znači, da ste sami sebi šef. Sami organizujete svoje radno vreme i prilagodite ga svojoj porodici,prijateljima, hobijima, obavezama,… Zaraditi možete mnogo više. Rad iz svog doma ima i još mnoge druge prednosti, radi kojih je rad od kuce sve više omiljen… Kliknite na link i pokusajte,ne trosite svoje vreme na nesto sto vam ne daje priliku


http://www.sfi1.biz/12280125

субота, 6. април 2013.

KAKO ZARADITI U SFI


1. ECA program (gde možete učlaniti svoje članove koji imaju razvijeni mali biznis i imaju zastupljenu svoju sopstvenu proizvodnu delatnost, ili trgovinu i od svake prodaje koju oni ostvare vi imate doživotnu 
komisiju od 10% od vrednosti prodatih proizvoda). Sto znaci da ako zelite prodavati svoje proizvode preko Triple Click prodavnice , mozete se uclaniti u ECA program.
http://www.tripleclicks.com/12280125/ECA

2. TRIPLECLICK GATEWAY  partnerski program (član ovog programa postajete automatski učlanjenjem u SFI affiliate program, i koristite iste login podatke, a zarađujete komisiju od svake affilaite prodaje bilo kog artikla koji se nalazi na Triple CLick-online prodavnici koja broji preko 66.000 proizvoda )
 http://www.tripleclicks.com/12280125

3. PRICEBENDERS AUCTION  ( Aukcije na Triple Clicku na kojima možete da učestvujete gde vam svaka aukcija vredi 1 Tcredits poena, koje kupujete, i na tim aukcijama možete nabaviti proizvode po nekim simboličnim cenama, kao npr. veb hosting 0,50$, laptop za 10-50$ i slično)
http://www.tripleclicks.com/12280125/pbgw

4. SFIPPA PROGRAM    (  to je pey-per action program od kog zarađujete od svakog pridruženog člana kako u SFI affiliate programa (do 11$ po članu je zarada) tako i u Triple Click programu ( do 5$ je zarada  po pridruženom članu). Uslov je da ti članovi budu aktivni, u slučaju da nisu iznos zarade se ne obračunava.
Imate mesečno 10 članova na SFI programu i isto toliko na Triple Click programu, zato što svi oni što su aktivni na SFI programu , aktivni su i na Triple Click programu, to vam automatski dođe mesečna zarada otprilike (kazem otprilike,jer zavisi koliko ce novi clanovi biti aktivni)a i vi sami oko 150 $ mesečno. Zar to nije solidna suma u danasnje vreme.
Uz celu pricu ide i net skola podrske,sa obaveznim webinarima (online sastanci) gde dobijate puno korisnih informacija,vezanih za rad u SFI.Potreban je samo racunar I internet veza. Nadam se da ce ova prica zavrsiti ne samo  zaradom vec I stvaranjem novih prijateljstva,kao sto se meni dogodilo.
Ukoliko ste zainteresovani,kliknite na link dole

www.sfippa.com/12280125/real

1 коментар: