RAD OD KUCE

Ako citate ovu pricu , verovatno vam je dosadio posao, a sef vam se redovno penje po zivcima. Da bi ste se zabavili od dosadne rutine, slobodno vreme trosite na igrice i bacanje para za krpice po internetu. Ovo iz licnog iskustva. Probajte nesto novo, drugacije, gde necete zaraditi samo pare, vec cete se zabaviti i druziti. Ima li bolje.... Ima.... B E S P L A T N O je . Pokusajte, dajte sebi sansu, zasluzujete je Svake minute sve više ljudi na svetu odluči ostaviti svoj klasični posao, otvoriti svoj vlastiti posao i počinje raditi od kuce. Imati svoj vlastiti posao i raditi od kuce znači, da ste sami sebi šef. Sami organizujete svoje radno vreme i prilagodite ga svojoj porodici,prijateljima, hobijima, obavezama,… Zaraditi možete mnogo više. Rad iz svog doma ima i još mnoge druge prednosti, radi kojih je rad od kuce sve više omiljen… Kliknite na link i pokusajte,ne trosite svoje vreme na nesto sto vam ne daje priliku


http://www.sfi1.biz/12280125

понедељак, 1. април 2013.

KAKO NAS PLACA SFI






 Sve zarade za prethodni mesec se obračunavaju i isplaćuju 10-og u mesecu na 50 nacina. Ima više načina isplate, a svakako je najbolja isplata na američku Payoneer Master karticu. Kada vam se prvi put skupi $20 za isplatu,to jest ako ste bili vredni i radili, treba da bude već narednog meseca. 
Možete naručiti ovu karticu na vašu kućnu adresu. Payoneer servis radi u preko 210 zemalja, praktično u celom svetu. Podržane su i sve ex-Yu republike. Karticu besplatno dobijate na vašu kućnu adresu. Novac sa kartice podižete u lokalnoj valuti na bilo kom bankomatu, a možete plaćati i u prodavnicama. 

Započnite svoj biznis BESPLATNO!!!




Нема коментара:

Постави коментар